Välkommen! – Bienvenid@s!

Välkommen till hemsidan för Ekomujeres, ett nätverk av och för kvinnor i Mexiko och i Sverige. Här kommer du att kunna läsa om heta ämnen inom miljö och hållbarhet utifrån kvinnors perspektiv. Vi bygger upp en ny hemsida för ett 10-årigt nätverk. Vill du vara med och skriva eller visa dina bilder, så skulle det vara extra roligt. På svenska – eller på spanska.

Bienvenid@ a la página de Ekomujeres, una red de contacto para las mujeres en México y en Suecia. Aquí vas a poder leer acerca de tópicos actuales sobre el medio ambiente y la sustentabilidad desde la perspectiva de las mujeres. Estamos construyendo una nueva página para nuestra asociación que ya tiene más de diez años. Si te interesa participar con tus textos o fotografías sería fabuloso. En español – o en sueco.

Twitter: https://mobile.twitter.com/Ekomujeres1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait